Cautare

4408 de rezultate pentru "note examen suplinitori 2009 calarasi" (5.64 secunde)
Adevarul de Calarasi informeaza: ... Crucea Marinarilor - Parcul Central al Municipiului Calarasi - depunerea coroanelor de flori de catre reprezentanti ai institutiilor si organizatiilor din municipiul Calarasi;
Calarasiul prin ochii mei (2) Anii au trecut cu bune, mentionand aici in ordine cronologica, construirea unui han si a mai multor pravalioare in centrul orasului, mutarea capitalei judetului Ialomita de la Urziceni la Calarasi la solicitarea generalului rus Pavel Kiselef, dar si cu rele, datorita deselor razboaie purtate impotriva turcilor, pentru apararea luncii Dunarii, dar si din cauza groaznicelor epidemii de ciuma si holera.
De fapt, el a fost, inainte de deveni primar, unul dintre liderii miscarii culturale din Calarasi, in anul 1926 infiintand, alaturi de alte personalitati locale, Universitatea Populara Ialomita.
Actualitatea de Calarasi informeaza: ... in aceasta asa zisa piata oricand gasesti un focar de infectie, administrat de Primaria Calarasi. ... - Cu ce se ocupa Primaria Calarasi nu intelegem,spun oamenii in varsta, care vin aici sa cumpere, pentru ca alta piata nu mai este in zona, ci doar la Farfuria.
Cine a construit tunelurile secrete din Calarasi? (Catalin Nitu) Calarasi, oras situat la malul Dunarii, in vecinatate cu Bulgaria.
ADEVARUL DE CALARASI: ... Retroparada toamnei - Asociatia Retromobil Club Romania (plecare zona BRICODEPOT- sosire Hotel Calarasi-ora 12.00, unde masinile de epoca vor putea fi admirate pana la ora 15.30);
5 martie 1944) a fost un deputat roman in legislatura 1990-1992, ales in judetul Calarasi. ... El conduce biroul de arhitectura General Concept din Calarasi. xxx L-am cunoscut pe arhitectul Dorin Mitisor la un simpozion de arhitectura din Calarasi, desfasurat in anii 80.
Stelica Aragea a scris un text emotionant dar corect, pe Facebook, despre sociologul si publicistul Florian Popa Micsan, originar din Calarasi. Un portret exact al unui om plecat din Calarasi in lumea larga a Bucurestiului.
In Calarasi exista o pizzerie absolut minunata, decorata foarte frumos de doi oameni iubitori de arta, sotii Eugen si Paula Schiopu. ... Si pentru ca reclama este sufletul comertului, Eugen, care conduce aceasta afacere de ani buni, ne spune ca sunt cei mai cautati la cateringul pe pizza, din Calarasi.
O veste proasta pentru calaraseni aflam din publicatia online Atitudinea din Calarasi: ... Calarasi incepand cu 2014. ... Calarasi ne prezinta proiectul pentru acel parc.
Apicultorul PAVEL TUDOREL participa la Targul de Produse Agroalimentare Romanesti din Calarasi cu miere si produse apicole. Targul traditional este organizat in perioada 10 -13 octombrie 2019, in centrul municipiului, intr-un cadru sarbatoresc, in spatiul dintre Prefectura si Consiliul Judetean Calarasi.
Calarasi, D. ... Calarasi si M. ... Calarasi, toti cunoscuti cu antecedente penale. In aceasta dimineata, in baza autorizatiilor emise de Judecatoria Sectorului 3, au fost efectuate mai multe perchezitii domiciliare in orasul Budesti si comuna Curcani din judetul Calarasi, la adresele unde locuiesc persoanele suspecte de comiterea acestei fapte.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea Bursei de Valori in continuare, dupa un parcurs bun in 2009. ... Posibila reluare a creditarii, care a inghetat in 2009. ... Mentinerea investitiilor straine macar la acelasi nivel ca in 2009, ceea ce va crea locuri de munca si va aduce bani in economie.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
Dintre salile de sport receptionate, trei sunt structuri preluate, cu o capacitate de 4.000 de locuri (inaugurate la Onesti, Calarasi si Piatra Neamt).
Aceste prevederi vor intra in vigoare de la inceputul lui 2009. ... Mai mult, firmele vor trebui sa depuna note explicative odata cu depunerea bilanturilor contabile, incepand cu 1 ianuarie 2007, conform Ordinului ministrului Finantelor Publice nr.
Internetul pastreaza date si informatii despre o scriitoare care a trecut temporar prin Calarasi in perioada cand si-a facut studiile la Liceul Nr. ... A urmat studiile liceale la Botosani si Calarasi. ... Note 1.
A urmat liceul la Botosani si Calarasi. ... Tot discutand, n-am auzit cand am fost chemat sa intru la examen si am fost dat absent. ... Era din Calarasi si imi povestea ca trecea Dunarea inot, prin locuri periculoase, pe unde nici barbatii cei mai curajosi nu se incumetau sa treaca.
Premierul Emil Boc (foto) a anuntat ca Executivul a prelungit pana la 31 decembrie 2009 actele normative care reglementeaza salarizarea in sectorul bugetar, dar a precizat ca, in masura in care vor exista resurse financiare, nu este exclusa majorarea salariilor mici.
google-analytics.com